rss-feed
twitter-feed
facebook
vorige voorbeeld

vliegvakanties [E-mailvoettekst, 25 oktober 2011]

volgende voorbeeld

vliegvakanties
Corendon heeft al jaren een spatiefout in het logo staan, maar die hebben ze nu eindelijk verbeterd!

Iedere dag worden er via het meldpunt op deze website voorbeelden van onjuist spatiegebruik ingestuurd. Als ik van alle ingezonden spatiefouten had bijgehouden hoe vaak ze gemeld worden, dan zouden de 'vlieg vakanties' van Corendon zonder twijfel bij de eerste vijf staan. Het voorbeeld verscheen in 2006 voor het eerst op deze website: vlieg vakanties. Als ik het voorbeeld iedere keer dat het werd ingezonden ook zou hebben geplaatst, dan was het minimaal eens per maand opnieuw op de website verschenen. Dat heb ik maar niet gedaan.

Maar nu - vijf jaar later - heeft Corendon zelf dus ook ingezien dat ze het fout hebben. Een SOS-veldwerker maakte Corendon erop attent, en die stuurden het volgende antwoord: "Het oude logo van Corendon was Vlieg vakanties, omdat het inderdaad geen correct Nederlands is hebben we het aangepast naar Vliegvakanties. Stiekem duikt er ergens nog het oude logo op en als we dat constateren passen we het direct aan."

Het is natuurlijk goed nieuws dat Corendon de fout heeft ontdekt en ook heeft aangepast. Maar het is wel jammer dat onder het mailtje stiekem nog het oude logo opduikt... met de spatiefout.

[ link: http://www.corendon.nl ]