rss-feed
twitter-feed
facebook
vorige voorbeeld

Muppethandpoppen [Actie, 16 februari 2012]

volgende voorbeeld

Muppethandpoppen
Bij Albert Heijn kun je sparen voor 'Muppet handpoppen'. De actie is een groot succes, en de allerlaatste 'Muppet handpoppen' vinden nu hun weg naar 'Albert Heijn klanten'. Heb je pas net een spaarkaart vol met 'AH Muppet punten'? Dan krijg je geen pop, maar wel een leuke 'Muppet attentie' die bestaat uit vier 'Muppet ansichtkaarten'.

Albert Heijn stapelt in deze actie dus spatiefout op spatiefout. Maar daarmee past de actie goed in de rijke traditie van Albert Heijn. Eerder kon je bijvoorbeeld sparen voor een Smurfen Collectie en voor Sneeuwwitje figuurtjes. Misschien dat ze bij Albert Heijn wel op de kleintjes letten, maar het is wel duidelijk dat ze geen oog voor de spaties hebben.

Ik leg nog een keertje uit hoe het zit. Samenstellingen met namen schrijven we gewoon helemaal aaneen. Een pop van een Muppet is dus een Muppetpop. Als er in een naam een spatie zit, blijft die in de samenstelling staan. Voor de duidelijkheid kun je na de naam eventueel een streepje invoegen. Een klant van Albert Heijn is dus een Albert Heijnklant of een Albert Heijn-klant.

[ link: http://www.ah.nl/muppets/ ]