rss-feed
twitter-feed
facebook
vorige voorbeeld

voedingswaardewijzer [Verpakkingen, 27 september 2008]

volgende voorbeeld

voedingswaardewijzer
We zijn een enorm complot op het spoor! Sinds 1982 worden er door middel van teksten op verpakkingen met levensmiddelen onjuiste spaties door het hele land verspreid, die uiteindelijk terechtkomen in keukenkastjes, op ontbijttafels en in de koelkast. Dat moeten ondertussen alles bij elkaar al miljoenen onjuiste spaties zijn!
In 1982 werd de voedingswaardewijzer geïntroduceerd. De voedingswaardewijzer vertelt welke voedingsstoffen een bepaald product bevat en in welke hoeveelheden. Op zich een mooie actie. Alleen lijkt het er steeds meer op dat op al die verpakkingen 'Voedingswaarde wijzer' met een onjuiste spatie is geschreven. Eerder signaleerden we al een onjuiste spatie op een pak melk en een fles olie. Nu kregen we ook deze foto binnen van een pak vla en een pak hagelslag met daarop steeds weer dezelfde spatiefout. Grote kans dat er ook bij jou thuis dus allemaal onjuiste spaties in de keuken te vinden zijn.
De 'Stichting Beheer Voedingswaardewijzer' heeft het betreffende woord in de eigen naam dan weer wel netjes aaneengeschreven. Daar zullen ze dus wel iedere betrokkenheid en verantwoordelijkheid ontkennen.