rss-feed
twitter-feed
facebook
vorige voorbeeld

champagne-informatiecentrum [Website Champagne.nl, 18 november 2006]

volgende voorbeeld

champagne-informatiecentrum
Op 18 november 2004 publiceerden we het eerste voorbeeld van onjuist spatiegebruik op deze website. Dat is vandaag dus precies twee jaar (en meer dan 1200 voorbeelden van onjuist spatiegebruik) geleden. Dat vinden we een feestje waard, en bij een feestje hoort champagne.
Met het glas in de hand willen we graag even een aantal mensen bedanken die door het regelmatig insturen van voorbeelden een significante bijdrage hebben geleverd aan de verzameling op onze website. Bedankt Bram, Alex, Andree, Bas, Chris, Frank, Frans, Frits, Hans, Jo, Kees, Luuk, Marc, Mark, Peter, Pieter, Ralph, René, Scrubs, Trees en Wiebe, en verder natuurlijk iedereen die we vergeten zijn. Proost!

(En bederf ons feestje nou alsjeblieft niet met de opmerking dat 'Champagne Informatie Centrum' een eigennaam is en dat je in eigennamen net zo veel spaties mag gebruiken als je wilt, want dat weten we natuurlijk ook wel. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat Champagne Informatie Centrum zelf een 'champagne-informatiecentrum' is.)

[ link: http://www.champagne.nl/ ]